Regenwoud Rose Gums
5 oktober 2014 - Malanda, Australië
Hier zijn we weer,
Nadat we wederom op het vasteland gearriveerd waren hebben we via ons navigatie systeem Rosé Gums, ons verblijf in het regenwoud, bereikt. Achteraf bleek het geen 500 km rijden te zijn maar 350 km.
We zitten in een boomhut met uitkijk op alleen bomen, bomen.... O ja en ook nog vogels.
De volgende dag hebben we 3 watervallen bezocht bij de plaats Millaa-Millaa, dat was heel indrukwekkend.
De 2e dag van ons verblijf hier hebben we eerst s' morgens om 8 uur het voeren van de vogels meegemaakt, het waren Rainbow lorrikeets en King Parrots, deze vogels hebben een geweldige kleuren pracht. Daarna hadden we bedacht een markt te gaan bezoeken in Atherton, maar dit viel tegen, 6 kraampjes totaal dus waren gauw klaar, toen maar naar een nabij gelegen vogel reservaat gereden. Daarna de curtain fig tree, een gordijn wortelboom, in Yungaburra bekeken. Wat een enorme grote boom is dit.
Op zondag was het een beetje een rustdag, maar hebben toch een wandeling gemaakt van 4 km rond het vulkaan kratermeer Lake Eacham, waarin schildpadden en mooie vissen zwommen.
We hadden weer iedere morgen een heerlijk ontbijt met 2 eieren per persoon en dat vier dagen lang. Wij hebben ook voor de verandering iedere avond zelf gekookt en ge-BBQ.
Morgen, 6 oktober, rijden we naar onze volgende bestemming Cairns.
Hier hebben we weer genoten van de omgeving en vooral van de rust.

Groetjes,Elly.
Lieve vier, nog heerlijk genieten.
Liefs van ons
Leuk in de boomhut. Net me Tarzan en you Jane?
Jullie maken mooie foto's, geniet ervan want wat ik op de foto's zie is het daar prachtig
Zo te merken gaat het jullie goed en wat fantastisch met nog zoveel voor de boeg.
We volgen jullie op de voet [PC]
Lieve groet van ons uit Tilburg
zo,n boomhut is ook wel gaaf. Zijn benieuwd wat jullie nog meer als alternatief onderkomen krijgen Groetjes van ons
We reizen zo lekker als verstekeling met jullie mee. Misschien een ideetje: kunnen jullie de naam van de schrijfster of schrijver van de dag erbij zetten?
groetjes van Jan en Truus
Dikke kus van ons 5jes
Op naar het volgende reisverhaal.
Liefs en groetjes
Tom en Anita